Wie zijn wij

Tracoin is al sinds 1993 een betrouwbare en gedegen partner voor organisaties op het gebied van zorg, dienstverlening, industrie, bouw en detailhandel.


Wij begeleiden bij het initiëren, plannen en realiseren van projecten op het gebied van:

- Kwaliteitsmanagement

- Informatievoorziening

- Leer Management

- Integrale beheersing van bedrijfsprocessen

- Logistiek  

Goed geïmplementeerde methoden en systemen ter ondersteuning van integrale bedrijfsvoering betalen zich al snel terug in de kwaliteit en het rendement van de organisatie in zijn geheel.

Vanaf de start van het project voorzien wij uw medewerkers van goede informatie over het projectplan, de voortgang en hun rol bij de toepassing in het dagelijks werk. 


Bij onze methodiek voert onze opdrachtgever de regie over het project, terwijl wij zorgen voor een degelijke projectplanning, regelmatige voortgangsbewaking, interne communicatie en het proactief signaleren (en wegnemen) van mogelijke knelpunten.


Door onze ervaring zijn onze adviseurs gewend om zich snel in uw specifieke situatie in te werken, en tonen een hoge betrokkenheid met uw project en de doelstellingen.

Tot heden heeft Tracoin meer dan 70 projecten voor een groot aantal Nederlandse en Internationale opdrachtgevers gerealiseerd.