Privacybeleid Tracoin

Tracoin neemt uw privacy zeer serieus. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van klanten en/of gegevens van bezoekers van onze site Tracoin.nl.

Wet Bescherming Persoonsgegevens
Tracoin is gebonden aan de Wet bescherming persoonsgegevens. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om prospects, klanten en kandidaten te benaderen om ze te informeren over belangrijke ontwikkelingen bij Tracoin, producten en diensten van Tracoin of voor marktonderzoek.

Opslag gegevens
De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Gegevens wijzigen
In de e-mail nieuwsbrief en andere mailings staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de e-mail communicatie vanuit Tracoin. Ook kunt u via ‘profiel wijzigen’ uw persoonsgegevens aanpassen.

U hebt te allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek zal Tracoin u uit haar bestand halen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

ContactHeeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen:

Tracoin
Postbus 7373
3280AD Numansdorp
Telefoon: +31 (0)186-653771
Fax: +31 (0)186-657709
E-mail: info@tracoin.nl

Wijzigen van dit privacybeleid
Tracoin houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 7 juni 2010